Zergaitik aukeratu Txaramela Pasta?

Txaramelaren zeregina gure arteko sare berriak eraikitzea da, osasuntsu, sasoiko eta bertako baliabideekin ekoiztutako pasta eskeiniz.
LEHENGAIAK KMO-KOAK
eta ekoizpen ekologikokoak.
Erabiltzen ditugun lehengaiak km 0-koak eta ekoizpen ekologikokoak dira.
ZAPOREA ETA KOLOREA
urteko sasoiaren arabera
Urteko sasoiaren arabera pastaren kolorea eta zaporea aldatuz doa. Barazki, fruta eta belar aromatikoekin egiten dugu pasta.
LURRA ERRESPETATZEN DUGU
eta bere ziklo naturalak ere
Ildo berean lanean gauden zereal eta barazki ekoizleen artean sare berriak sortu ditugu. Lurraren emankortasuna eta ziklo naturalak errespetatzen ditugunak.(RESPETAMOS LA TIERRA, y sus ciclos naturales.
XEHETASUNAK ZAINTZEN DITUGU
Prozesuaren faseak zaintzen ditugu
Prozesu guztiaren faseak zaintzen ditugu, zerealaren barietateen aukeraketa, garauaren ehoketa eta pastaren oraketa eta lehorketa.
GARAUA OSORIK EHOTZEN DUGU
gure harrizko errota txikian
Gure harrizko errota txikian garaua osorik ehotzen dugu, nutriente guztiak dituen kalitate handiko irin edo semola integrala lortuz.
ESKUZ EKOIZTUTAKO PASTA
zugandik oso gertu
Gure produktuei aurpegia jartzen diegu, zurengandik oso gertu dagoen obradore txikian eskuz ekoizten dugu pasta.

Norentzat dago zuzenduta?

Ingurumenarekiko eta pertsonekiko errespetua oinarri duen beste ekoizpen eredu baten alde dauden pertsonentzat, elikadura burujabetzaren bidean haien kontsumo ohiturak aldatzeko prest daudenentzat.

Haien osasuna zaindu nahi duten pertsonentzat, dieta osasuntsuagoa behar dutenentzat, balio nutritibo altua, trasgenikorik eta agrotoxiko gabe.

Pertsona kirolarientzat, hau da, pastan energi iturri altua bilatzen dutenentzat.

Sukaldea maitatu eta experientzia berriak bilatzen dituzten pertsonentzat, zapore eta textura berriak frogatzeko gogoekin.

Pertsona guztiei orokorrean
Kontsumo taldeei
Bertako dendeei
Jatetxeei